REIKI NADILAZI VRIJEME I PROSTOR.

7f875437c9192c011b728b9adf0da795--beautiful-sunrise-a-beautiful.jpg

 

Ovako je Nisargadatta opisao problem vremena i prostora; Prije uma – ja jesam. Stav “ja jesam” nije misao u umu. Um se događa meni, a ne ja njemu. A budući da su vrijeme i prostor u umu, ja sam iznad njih, vječan i sveprisutan.

 

Svaka čakra ima specifičnu funkciju koja izravno odgovara
nekim vrstama emocija i čimbenicima ljudskog razvitka. Ako je jedna od čakri izbačena iz ravnoteže, funkcija povezana s njom u čovjeku također je do nekog stupnja izbačena iz ravnoteže. Sve čakre jednako su važne. To je potrebno napomenuti jer su neki ljudi skloni koncentrirati se na razvitak samo gornjih čakri jer su one više “duhovne”.
Međutim, činjenica je da su sve očitovanje duha i, ako je jedna čakra izvan ravnoteže, tada su sve izvan ravnoteže. Donje čakre više su usklađene sa zemaljskim energijama a gornje čakre s više eteričkim ili kozmičkim oblicima energije. U sredistu tijela se susrecu ove dvije polarnosti, duh i materija.

Osnova Reikija je rad sa energijom, Energijom koja djeluje prvo na etericko tijelo, dakle; nikakvi dodiri nisu potrebni !!!
Reiki nadilazi vrijeme i prostor !

Jeste li znali da naša impresivna, veličanstvena Shambala narukvica sadrži 7 Ahat kamenčića u bojama čakri, za svaku čakru po jedan?

71837721_429090814388154_8165290247731544064_n

Svoju Shambala narukvicu možete poručiti porukom u inbox naše Fb stranice Škola za dušu ili na naš e-mail; skolazadusu@hotmail.com

 

Pročitajte više o Reikiju u našim drugim člancima;

KAKO SE ISCIJELITI BEZ DOKTORA

REIKI TEHNIKA SADA JE DOSTUPNA I VAMA

ZAŠTO ŠKOLA ZA DUŠU

OVDJE možete besplatno preuzeti literaturu o Reikiju u našem autorstvu.
Ukoliko osjecate blokadu jedne od chakri ili neki vid disbalansa, svakako preporucujemo Reiki tretmane. Vise informacia vezanih za Reiki tretmane kao i za Reiki tecaj zatrazite porukom u inbox ili na nas e-mail: skolazadusu@hotmail.com

Azra Plese Dzakulic & Nedzad Dzakulic, Reiki Majstori-Ucitelji. ❤

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s