AURA- ISIJAVANJE ENERGIJE OKO SVAKOG TIJELA

auraaaa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sve ima auru, svako tijelo koje ima subatomsko kretanje (energiju) ima i svoje elektromagnetno isijavanje – energetsko polje koje isijava oko njega. Ta energija zrači na određenoj frekvenciji (jačoj, slabijoj – od naše) stoga često neke osobe, događaje (u koje je uključen veći broj ljudi) i prostore doživljavamo kao POZITIVNE ILI NEGATIVNE.

Što je usklađenija (bliža) frekvencija mjesta ili osobe s kojim smo u neposrednom kontaktu, to je osjećaj POZITIVNIJI, i suprotno.
 
Kako i zašto čovjek to ‘detektuje’?
Svaki čovjek posjeduje magnetni receptor, zahvaljujući radu pinealne žlijezde (glandula pinealis, epifiza ili šišarčica) koja se nalazi ispod hipofize. Ta žlijezda je – detektor, koji prepoznaje energetska isijavanja drugih. U narodu je poznatija kao ‘šesto čulo’. Označava se kao treće oko ili šesta čakra.
Šta to isijava naša Aura?
Laičkim i najjednostavnijim jezikom rečeno – ona predstavlja zbir svih informacija koje su u našim ćelijama i to isijava. Naše ćelije sadrže sve informacije koje su nasljeđene do onih koje sami usađujemo u njih putem misli, emocija i naše percepcije okoline. Naše ćelije imaju naredbodavca – SVIJEST i onog koji izvršava – PODSVIJEST.
Stoga alternativna medicina dokazuje kroz praksu da svjesno možemo mijenjati informacije i strukturu naših ćelija /kao npr. reprogramiranje DNK i sl.). Što ćešće ponavljamo odredjeni obrazac (informacije), to ih pohranjujemo u našu PODSVIJEST (softwer) koji izvršava naredbe.
Najvišu frekvenciju, pozitivnu frekvenciju ćelije vibriraju u stanju ljubavi, radosti, sreće i kad smo pozitivni.
Tad su i ćelije zdrave i automatski se naša AURA – energija širi oko nas. Najnižu frekvenciju, negativnu frekvenciju ćelije vibrijaju kad odumiru, u stanju bolesti, straha, pod stresom, stalnom brigom..i naša AURA se skuplja, tj. nestaje. Dakle, najprirodnija frekvencija je ona povezana sa frekvencijom SRCA -tj. ljubavi, što je zapravo naše prirodno stanje. Održavanjem našeg PRIRODNOG STANJA.
Dokle, dok držimo našu energiju na visokoj frekvenciji mi duže živimo, privlačimo sretnije i radosnije okolnosti /jer slično privlači slično/ i isijavamo jaču životnu energiju. Što više slijedimo svoje talente i umijeća, i kad je naše SRCE ISPUNJENO, energija aure će biti bogatija.

Na mnogim stranicama naći ćete podatke dokle seže naša aura. Ja lično, ne vjerujem u čovjekovo odredjivanje dosega aure, kad znamo da smo svi dio JEDINSTVA i da smo svi sveukupna energija, tako da preporučujem da se ne zamarate tim podacima. Bitno je da li zračite ili ne zračite, sve ostalo su nijanse (ili odredjivanje, ko je manji ili veći, što je svojstveno čovjeku, tačnije EGO NADMETANJU). Zato – zračite svjesno, pozitivno, iz srca i s ljubavlju…. ISIJAVAJTE ŽIVOT!

Postoje mnoge metode prociscavanja aure, no, svakako je najbolja metoda reiki. Nakon svakog reiki tretmana, reiki prakticar zagladi auru pacijentu i sebi. Zagladjivanje aure je vrlo bitno i na ovaj faktor se stavlja veliki naglasak.

VIŠE O REIKIJU SAZNAJTE NA NAŠOJ FB STRANICI ŠKOLA ZA DUŠU

VIŠE O REIKI TEČAJU ŠKOLE ZA DUŠU SAZNAJTE OVDJE

U PONUDI imamo i SHAMBALA narukvice odlične za kompletnu zaštitu od negativne energije, balansiranje vaših čakri, čišćenje aure ali i općenito poznata po tome što vlasniku donosi SREĆU!

 

NAPOMENA: ovo nije obična Shambala narukvica, ovo je:
Očaravajuća, zadivljujuća i nadasve vrlo moćna SHAMBALA narukvica sa Šri Jantrom i REIKI poludragim kamenjem u bojama čakri koja se radi po Vašim podacima i namijenjena je samo za Vas, dakle ručni radi i stoga je svaka unikatna i da, zaista je prekrasna, a tamo gdje je ljepota, slijedi dobrota – to je zakon Univerzuma!

SHAMBALA na sanskritu znači; “mjesto mira” ili “mjesto tišine”, mistično kraljevstvo koje se spominje u drevnim tekstovima. Prema predanjima, SHAMBALA narukvica donosi mudrost, mir, ljubav i nadasve sreću.

Šri Jantra energizirana i urađena po vašim ličnim podacima; ime, prezime, datum i mjesto rođenja ali i energizirano REIKI poludrago AHAT kamenje u bojama čakri. AHAT kamenje je izuzetno iscjeljujućih svojstava, a nazivaju ga još i “Kamen Bogova sa Olimpa”

Ova SHAMBALA narukvica je odlična za kompletnu zaštitu od negativne energije, balansiranje vaših čakri, čišćenje aure ali i općenito poznata po tome što vlasniku donosi SREĆU!

SHAMBALA način izrade narukvice poznat je na istoku po svojim mističnim moćima!

Više i Shambala narukvicama pročitajte klikom OVDJE

71837721_429090814388154_8165290247731544064_n

-Azra & Nedzad Džakulić

 

cropped-16684103_1252131841529119_9203725095991219790_n1.jpg

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s