INDIVIDUALNE TERAPIJE

 

 

 

fg546njmbnhkuiz.jpg

 

INDIVIDUALNE TERAPIJE – ZAKAŽITE TERMIN SA TERAPEUTOM, PODIJELITE VAŠE STRAHOVE, PROBLEME, OLAKŠAJTE DUŠU

______ŽELITE LI IMATI SVOGA TRENERA ZA LIČNI I DUHOVNI RAD?_____________________________________

USAMLJENOST JE -NEGATIVNA
SAMOĆA JE – POZITIVNA!

Kad si sam ti nisi sam već si usamljen – a velika je razlika između usamljenosti i samoće.

Kad si usamljen razmišljaš o drugome, nedostaje ti drugi.
– Usamljenost je negativno stanje.
Osjećaš da bi bilo bolje da je drugi ovdje – tvoj voljeni,….
Usamljenost je odsutnost drugog.

Samoća je prisutnost sebe.
– Samoća je vrlo pozitivna.
Ona je prisustvo, prisustvo koje preplavljuje. Toliko si pun prisutnosti da možeš ispuniti cijeli svemir svojom prisutnošću i ne postoji potreba za bilo kim drugim.

Jedan od najznačajnijih doprinosa Gautama Bude duhovnom životu čovječanstva bilo je inzistiranje od njegovih učenika da “budu svjetlo samima sebi”.

Na kraju, svako od nas mora unutar sebe razviti sposobnost da pronađe put kroz mrak bez bilo kakvog pratitelja ili vodiča.

Budite svjetlo sami sebi, okretanjem prema sebi i pronalaženjem odgovora u sebi

 

Provjerite zašto ‘Škola za dušu’ uživa povjerenje klijenata širom svijeta.

– PROGRAM MEDITACIJA

Jedno je MEDITIRATI, a drugo je MISLITI da meditiramo, razlika je ogromna jer, u prvom slučaju, slučaju meditativnog stanja, mi jednostavno JESMO i tada osjetimo bistvovanje, dok u drugom slučaju, kada MISLIMO da meditiramo, mi zapravo razmišljamo, zamišljamo, računamo, kalkulišemo, i forsiramo aktivnosti analitičkog, svjesnog uma, što nikako nije meditacija jer meditacija je stanje “bez uma”.
Zbog čega je ovako? Samo je jedan razlog, a to je zato što smo mi po prirodi sanjari; čim sklopimo oči počinje sanjarenje, misli odoše tamo, tamo daleko, preko sedam mora i sedam gora…
Teško je modernom čovjeku ne raditi ništa, ne razmišljati uopće, teško mu je jednostavno BITI jer ga je moderni način života naučio na stalnost pokreta i misli, brige i stalno bivanje pod stresom da bi dostigao određene koristi i ciljeve.
Naš program meditacija osmišljen je za modernog čovjeka, i užurbani način života, uvodi vas u meditativno stanje, uči kako da ISPRAVNO meditirate,umjesto da MISLITE da meditirate.

 

-UNUTARNJE PUTOVANJE

Program koji vas vodi da istražite vlastitu unutrašnjost.  Veliku učitelj Buda je učenike upozoravao da “upoznaju sebe, a onda se posmatraju” u suprotnom se mogu polučiti loši rezultate. Većina ljudi ne voli sebe, upravo iz razloga jer se ne poznaju, a onda im nikakve tehnike ili metode nisu od pomoći. Kroz program “Unutarnje putovanje”  vas vodimo da ponovo otkrijete i zavolite sebe, i upoznajemo Vas sa najprikladnijim načinom da postignete harmoniju u vašem životu. Program vas uvodi u sadašnji trenutak. Otkrivate svoju autentičnost. Uči vas integraisati negativne emotivne naboje,  i bavi se pronalaženjem uzroka negativnih događaja koji se sada manifestuju kao vid blokada u bilo kojem segmentu vašeg života. Program koji vam ukazuje na svijet onakvim kakav jeste, a ne onakvim kakav mislimo da jeste; program koji će vas “probuditi”.

 

-21 DAN DO SAMOPOUZDANJA

Program koji vas uči kako da podignete nivo samopouzdanja te kročite kroz život gordo i stameno, kako da otklonite strahove koji vas sprječavaju da ostvarite svoje ciljeve. Program koji je namijenjen osobama koje pate od manjka samopouzdanja i kojima je taj problem uzurpirao život. Ovakve osobe često nemaju društveni život, a vjerujete, bez istinski valjanog razloga, iako je njihov razlog njima više nego ispravan. Postoje osobe koje su nam se javile za ovaj program koje nisu mogle pronaći društvo, posao, hobije, koje čak nisu izlazile više vani.

 

-POBIJEDITE STRAHOVE, PANIČNI POREMEĆAJ I ANKSIOZNOST

Program koji vas uči kako da pogledate strahu u oči, kako da prijeđete s druge strane straha, kako da podignete kvalitet vlastitog života, kako da uvidite svu minornost i iluzornost straha. Osobe koje pate od ovog problema se najviše plaše vlastite reakcije uslijed napada panike umjesto stvarne opasnosti. Jedna od njih nije izlazila iz kuće od 1985. godine, i sad je u redovnim šetnjama i čak je išla u inostranstvo u posjet porodici…i mnogi drugi slučajevi koje smo uspješno riješili za samo mjesec dana individualnih terapija i to online, putem Fb messengera, skypea i vibera.

PRIJAVITE SE ZA NAŠ ONLINE PROGRAM OVDJE

 

-MOJIH 15 MINUTA

Program koji vas uvodi u svijet meditacije, svijet plesnih pokreta koji služe za podizanje nivoa svijesti. Vrlo učinkovit antistres program. Namijenjen osobama koje imaju poteškoće na poslu i koje svoj posao donose kući. Naučite kako da napravite distinkciju između privatnog i poslovnog.

PRIJAVI SE ZA PROGRAM “MOJIH 15 MINUTA”

 

– REIKI TRETMANI

Već dugo vremena ste bolesni i probali ste sve konvencionalne metode, dali ste šansu ljekarima i farmaceutici, ali, nisu vam pomogli? Javite sa za Reiki tretmane i uvjerite se i sami koliko blizu i lako vam je bilo rješenje. Kod mnogih teških bolesti, stanja, kao i onih lakših, Reiki daje izvrsne rezultate.

PRIJAVITE SE ZA REIKI TRETMANE ŠKOLE ZA DUŠU

 

-REIKI TEČAJ

Ukoliko ste nekad vidjeli da je neko iscijelio neku bolest samo polaganjem ruku na bolesnika, ili da je isti iscjeljen tako što su mu slali energiju na daljinu, vi ste svjedočili Reiki iscjeljenju. Bilo da se radi o samotretmanu ili isjeljivanju drugih, Reiki je jednostavna tehnika koju svako može naučiti i svaka porodica bi trebala da ima jednog Reiki praktičara. Reiki tečaj Škole za dušu vam nudi posebne pogodnosti kao što su;

Ne morate odlaziti nigdje da biste prisustvovali seminaru, Reiki sada učite u udobnosti VLASTITOG DOMA. Sve se odvija online putem Fb messengera, skypea, vibera i maila. Prijavite se za naš online tečaj i u vaš inbox stiže vam materijal, opisi i smjernice te ilustrirani prikazi, a sve potrebno za osposobljavanje za Reiki. Tom materijalu možete pristupiti opet kad god poželite. Sve smo za vas lijepo opisali, ilustrirali i dostavili vam onda kad vi kažete da ste spremni ići dalje, korak po korak,  a tempo sami diktirate.

  • Na vašem reiki putu 2 Reiki Majstora Učitelja pomno prate vaš napredak
  • postoji mogućnost za one koji žele učlanjenja u našu zatvorenu Fb grupu reikista gdje imaju pristup dodatnim materijalima za učenje i osobni i duhovni rast.

U kontaktu ste sa nama putem chata i u svakom momentu možete tražiti pomoć ili smjernice za dalje.
Balansirajte vaše čakre, dozvolite energiji života da slobodno struji kroz vas. Očistite prošlost (karmu) i otvorite sebi put za bolje životne okolnosti. Po završetku tečaja, na kućnu adresu dobijete diplomu o završenom stepenu, a postoji i mogućnost dobijanja vlastitog pečata s vašim imenom, prezimenom i Reiki titulom.

PRIJAVI SE ZA REIKI TEČAJ ŠKOLE ZA DUŠU   

 

Ukoliko vas zanima više informacija o bilo kojem programu iz naše ponude, slobodno nam se obratite u inbox ili na naš e-mail: skolazadusu@hotmail.com

 

Azra & Nedzad (Škola za dušu) ❤

 

Kontakt i informacije:

E-mail: skolazadusu@hotmail.com
FB: Skola za dusu

JAVITE SE ZA SVE INFORMACIJE – ŠKOLA ZA DUŠU

 

vodic za pocetnike

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s